2008. november 3., hétfő

Vik vs. Fridi - Lüszi anyukája vs. Többiek

Ezt a cikkrészletet, a Bors magazinban, www.borsonline.hu oldalán olvastam, ami szombaton volt.. Ti mit gondoltok? Vikkel értek egyet, ez nem idevaló...


Ismét egy olyan Megasztár döntőn vagyunk túl, melyben az énekesek helyett Friderikusz Sándoré volt a főszerep. A televíziós először azzal hívta fel magára figyelmet, hogy megjegyzést tett Király Viktor magyar kiejtésére, és azzal a kínos történettel hozakodott elő, amikor az énekes testvére Linda, egy kosárlabdagála előtt belesült a Himnuszba.
– A magyar kiejtéssel még van egy kis probléma, de hát nem élsz még túl régen Magyarországon, így a Himnuszt sem énekeled – mondta Friderikusz
Az ítész gúnyos megjegyzését nem hagyta szó nélkül a tehetséges énekes, aki később két produkció között vissza is vágott Sándornak.
– Ez egy olyan téma, amit nem kéne egy ilyen igényes műsorban előhozni – mondta Viktor, aki az élőadást követően sem tért napirendre a bárdolatlan beszólás felett. – Friderikusz teljesen elrontotta az estét. Egyszerűen nem megy a fejembe, miért volt szükség erre! – fakadt ki a Borrsnak.

Más - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

A Megaházban dúlnak az érzelmek, az összezártság és az eltérő korosztályok egyre nagyobb feszültséget okoznak...:

Balogh Imi a Blikknek nyilatkozott, íme abból is egy részlet a www.blikk.hu -ról:

Hihetetlen idegesítő, hogy mindenbe beleszól, és ott zsizseg mindenhol. Néha az az érzésünk, mintha nem is a lánya, hanem ő versenyezne. Egyszerűen sok – panaszkodott a mega-stáb egyik tagja. – Tény, hogy a versenyzőknek be kell tartaniuk bizonyos szabályokat. Ám ha valamelyikük esetleg kissé linkebben veszi a feladatait, az rögtön eljut a Megasztár szerkesztőségébe, Edit nem restelli jelenteni – tette hozzá informátorunk.

Természetesen próbáltuk faggatni a még bent lévő versenyzőket arról, hogy mi a véleményük, de érthető módon egyikük sem akarta vállalni, hogy „beszól”, hiszen Edit puszta jelenléte is sok konfliktust okoz.

A kiesett Balogh Imi (23) szerint egy Edittel egyidős nőnek más igényei vannak, mint a lázadó fiataloknak, ezért ő sem tartja egészségesnek, hogy Lüszi anyja a többiekkel együtt lakik.

Én értem, hogy Lüszikének (13), aki egy kislány, szüksége van az anyjára. Editnek nem kellene ennyire beleavatkoznia az eseményekbe. Amit én látok, hogy Lüszi és az anyja is egyre feszültebbek, és ez kihat a többiekre is – vélte az énekes.

1 megjegyzés:

Lily írta...

Hát a kiscsajból kiindulva az anyja se épp egy kellemes teremtés...