2008. november 8., szombat

Ha szombat, akkor Megasztár!

Ezen javítanék: Megasztárok!

Merthogy vannak azért többen is! Ma mindenféle volt: Hien, a Boldogság, gyere haza című örök érvényű dalt énekelte Cserháti Zsuzsától, Dávid a Fényben fürdött, Vik hiányolt nagyon Valakit, de nagyon előadta..:) Lüszi beválasztott, ABBA: The winner takes it all-t énekelte, Tamara a Macskajaj-ból, Krisztián pedig az éppen megjelent Bon-bon: Swing albumáról a Valami Amerika c. nagysikerű slágert, Karcsi pedig az Apácashow-ból egy igazi Gospel kórussal!!! :)

Mit ne mondjak, megintcsak vegyes érzelmek keringtek Mindenkiben, és megintcsak ez volt..húú,de akkor is!!!!!

Azt gondolom, hogy Enikő fülbevalója ma olyan helyre került, ami tényleg, de tényleg megérdemelt volt! Viktor ma Mindent és Mindenkit lesöpört a színpadról,de komolyan! A legfantasztikusabb az volt benne, hogy annyi érzelmet rakott végre a dalába, ami egészen varázslatossá és igazivá tette az előadást! REMEK volt!

Dávid megintcsak alkotott,, hiába színpadra született, átélte minden mozzanatát, egyszerűen OTT volt a TOP-on!!! :)

Mit írjak még? Karcsi végre otthon érezte magát, egy Gospel kórussal a háta mögött, zseniális!!!

Hien nekem annyira nem tetszett, ezt a dalt nem leet áttenni más stílusban, még csak kicsit sem... Ettől függetlenül szép volt, és nagyon jól megoldotta a technikai problémán túllépve szépen énekelt!

Krisztián a jobb, vagy a Bon-bon? Valaki mondja meg??? (Krisztián.) Megmondta: tartja magát a stílusához. Így is lett. El sem tudta volna rontani, szerintem még álmából felriadva is tökéletesen énekelte volna el..:)

Tamara már megmutatta, amit tud, most pedig igazán új oldaláról mutatkozott be, nekem igazából tetszett:)

Lüszi miért választ olyan dalt, amit nem érez át? Biztos, hogy több film van a világon, amiből kigondolhatott volna jobbat.. Nagyon szépen énekelt, nem ordított, a hangok ott voltak,és tetszett az előadása, csak pont azt az érzelmi világot nem tudta belerakni, ami nekem hiányzott, és másnak is...

Szóval most Popdaráló, aztán meglátjuk ki lesz az,aki búcsúzik... azért nem vagyok elkeseredve, bár még hallgatnám mindegyikőjüket, de szerdán úgyis bérelt helyünk van már párónknak az első sorban..:)

Eredmény hamarosan!

Nincsenek megjegyzések: