2008. november 25., kedd

Na erre varrjatok gombot..!

Visszakövetelik Tamarát a nézők

2008.11.25. 06:15
Bencsik Tamara számára szombat este véget ért a Megasztár. Méghozzá, úgy tűnik, igazságtalanul. A nézők Tamarára küldött szavazatait ugyanis a sorsdöntő négy percben nem fogadta a rendszer , így sorsa az ítészek kezébe került, akik Lüszit mentették meg a kieséstől.


Visszakövetelik a versenybe



makrigia: <
Ja, és mi van a Tamarának érkezett sms-ekkel, amiket a ráadás 4 percében a rendszer vissza dobált, technikai hibákra hivatkozva?Ez így akkor hivatalos?



Bubus:
Ha az utolsó négy percben nem lehetett szavazni Tamarára, az lenne az igazságos, ha vissza mehetne a Megasztárba.


Girl69:
Ez így nem igazságos! Tamarát vissza kell venni! Miért nem vállalja a TV2 a felelősséget az elrontott szavazásért?



ramona82:
Egy ismerősöm szombaton vagy 20 x próbált Tamarára szavazni, de mindig azt mondták, hogy a szolgáltatás pillanatnyilag szünetel. Hogy is van ez?
Tamara szenzációs produkciót nyújtott a szombati Megasztárban, mégsem jutott tovább. Mester Tamás a nézőket okolta a kieséséért, de az eredmény nem rajtuk múlt, az utolsó négy percben ugyanis hiába próbált voksolni a közönség, a rendszer nem fogadta a Tamarának szánt sms-eket. Szerkesztőségünket több felháborodott olvasó is felkereste.
– Annyira tetszett amit Tamara csinált, hogy küldtem rá sms-t, de egyet sem fogadott a rendszer, és az ismerőseim ugyanezt mondták. Szeretném megtudni, hogy a TV2 mit tesz most? Szerintem ugyanis a csatorna felelőssége, hogy biztosítsa a műszaki feltételeket – mondta Kriszta.
Tóth Erika szintén sikertelenül szavazott Tamarára.
– Minden sms–re ez a válasz jött: A szolgáltatás technikai okok miatt nem elérhető, kérése díjmentes volt. Kérjük próbálkozzon később – mutatja mobilján Erika.
A fórumozók és Tamara menedzsere, Kárpáti Alexandra szerint az egyetlen elfogadható megoldás az lenne, ha Tamara visszakerülne a versenybe.
– Én is próbáltam szavazni, de hiába. – Ez így nem igazságos, ezért Tamarát vissza kell venni a versenybe, hogy ugyanazokkal az esélyekkel küzdhessen, mint a többiek – mondta Alexandra.
Tamara is több helyről hallotta, hogy nem tudtak rá voksolni.
– Nagyon örülök, hogy kiderült: mégis szavaztak rám. Természetesen boldog lennék, ha kapnék még egy esélyt a csatornától – mondta Tamara.
Úgy tudjuk, hogy nem a TV2, hanem a szolgáltató hibázott, de a csatorna nem veszi figyelembe a sikertelen szavazatokat.
– Az újraindított, négyperces szavazás alatt az egyik mobilszolgáltató befogadó kapacitásának maximumát meghaladta a beérkező szavazatok száma – mondta Magyar Rita a TV2 szóvivője. – A jelenség érintette mindhárom versenyzőt. Az így beérkezett üzeneteket a mobilszolgáltató nem továbbította, ezért azok számáról és tartalmáról a TV2-nek nincs tudomása, így a verseny kimenetelét nem befolyásolta a fenti kommunikációs hiba. Ezért aztán nem merül fel annak a lehetősége, hogy Tamara újra versenybe szálljon. – nyilatkozta Magyar Rita.

Nincsenek megjegyzések: