2008. november 22., szombat

vasárnap..

Megasztár: A hatodik döntő eseményei

A Megasztár 4 hatodik döntőjében a legkevesebb szavazatot Bencsik Tamara és Tóth Lüszi kapta, a zsűri döntése értelmében a versenyt Tóth Lüszi folytathatja.

Az Év Hangja kitüntető címéért folyó küzdelemben a színpadra lépés sorrendjében a következő dalok hangoztak el:


Fekete Dávid: Manchester England, England (HAIR)

"Sok újat nem mutattál, ugyanaz a szokásos forma… Én már nagyon várom azt, hogy valami újat kapjunk tőled. (...) Semmi újat nem hozol már hétről hétre." (Friderikusz Sándor)

Bencsik Tamara: Everlasting Love (Gloria Estefan)

"Csodálkozom, hogy minden egyes alkalommal elkerekedik a szemed, amikor kiderül, hogy továbbjutsz. Kellene egy kis önbizalom, ne legyél kishitű!" (Mester Tamás)

Tóth Lüszi: My Heart Will Go On (Titanic – Celine Dion)

"Majdnem tökéletes amit csinálsz, de nagyon oda kell figyelni az intonációnál, hogy ne legyenek hamis hangok." (Fenyő Miklós)

Király Viktor: This Love (Maroon 5)

"A közepén egy kicsit elvesztetted az energiádat, de aztán feltornáztad újra magad, ez nagyon jó… nagyon tetszik, hogy nem adod fel." (Eszenyi Enikő)

Lakatos Krisztián: New York, New York (Frank Sinatra)

"Ami jó, azt nem kell kritizálni. Te általában megosztod a zsűrit, de a nézőket nem tudod megosztani, mert mindenki azt mondja: zseniális vagy." (Fenyő Miklós)

A döntősök az első forduló után egészen más stílusú dalokkal léptek újra színpadra:

Bencsik Tamara: I need a Hero (Bonnie Tyler)

"Magasan ez volt a legjobb produkciód. Klassz volt, nagyon jól áll neked a rock!" (Mester Tamás)

Tóth Lüszi: Martha’s song (Deep Forest)

"Pompásan állt neked ez a dalt, ebben fürödtél. Kivételesen remek hangi adottságaid vannak. A zene megváltó ereje megjelent a színpadon." (Fenyő Miklós)

Király Viktor: Englishman in New York (Sting)

"Leborulok ez előtt a teljesítmény előtt! Tökéletes volt, jól adtad elő." (Friderikusz Sándor)

Fekete Dávid: Játszom (Hooligans)

"Én azt éreztem ma este, hogy nagyon ideges voltál és valamiért feszültség van benned, miközben mindenkinek a kedvence vagy... Valami miatt azt érzed, hogy nem megy, pedig megy ez, hidd el nekem." (Eszenyi Enikő)

Lakatos Krisztián: Hound Dog (Elvis Presley)

"Bármi, amit hallottam tőled, az mind jobb volt, mint ez. Lehet, hogy elfogult vagyok, de ebben a dalban sokkal több tüzet érzek, ha Elvis így énekelte volna, akkor nem lett volna király." (Fenyő Miklós)

Nincsenek megjegyzések: