2008. november 13., csütörtök

Mai Borsban...

Dalokkal fojtják meg a megasztárokat

2008.11.13. 07:45
Mester Tamás intelmeit megfogadva megpróbálnak az eddigieknél jobban kiállni érdekeikért a Megasztárosok. Azt nehezményezik, hogy nem dönthetik el szabadon, milyen dallal indulhatnak a döntőben.



A zsűri többször kritizálta a versenyzőket a szerencsétlen dalválasztás miatt, amin akár a továbbjutás múlhat. Mester Tamás a legutóbbi figyelmeztette is őket: ne hagyják, hogy a produkció készítői rájuk erőltessék az akaratukat. Ezen felbuzdulva az énekesek nagyobb beleszólást kérnek a dalválasztásba, de továbbra sem övék a döntő szó.



Bencsik Tamara dallistáját elfogadták, de Fekete Dávidnak hozzá nem illő számmal kellett színpadra lépnie



– Senki sem énekelheti azt, amit szeretne – kezdte Lakatos Krisztián. – Hiába teszek javaslatokat, általában nem engedik elénekelni, s egyszerűen rám erőltetnek egy másikat – mondta Krisztián, akihez hasonlóan Fekete Dávid is lépett már úgy színpadra, hogy tudta, nem illik hozzá a dal.
– Van beleszólásunk, de ha a választásunk nincs összhangban a többi dallal, akkor elvetik a javaslatunkat. Esetemben a Hair szám volt olyan, amit rám erőltettek.
A többieknek, Király Viktornak, Tóth Lüszinek és Hiennek sincs mindig olyan szerencséje, hogy eltalálja a produkció szerkesztőinek ízlését. Egyedül Bencsik Tamarának sikerül olyan listát összeállítania, amit a műsorkészítők is elfogadhatónak tartanak.
– Tőlem kérik az ötleteket. Három dalt javaslok, melyek között mindig van egy, melyet előadhatok – mondta az énekesnő.
Megkérdeztük TV2 véleményét is.
– Egy listából választhatnak a versenyzők, ami nem mindig egyezik a szerkesztők véleményével, de a növekvő nézettség azt bizonyítja, hogy a közönség szereti az elhangzott a dalokat – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője.

Nincsenek megjegyzések: