2008. november 15., szombat

Megaságok netovábbja..:)

Naszóval duettek estéjét követhetjük nyomon a mai műsor folyamán... Mit ne mondjak, elég vegyes a felhozatal.

Bencsik Tamara & Tóth Vera nagyon kedvesek voltak, és tetszett, amit alkottak! Nem gondolom, hogy überfantasztikus volt,de jóó volt, élvezhető teljesen!
Király Viktor & Rúzsa Magdi kiválót adtak, minden hangulat ott volt, különbözőek és mégis egyek, és minden,ami kellett, a zsűri is észrevette és Mindenki megszavazta a továbbjutást Viknek, sőt Mester Tamás igencsak a dobogó élére helyezte!!! Hiába, aki "király", az Király..:)
Tóth Lüszi & Hien valami félelmetesen gáz módon, ruhában, Fenyő Miklós szavaival élve, full ovistílusban adták elő, és talán még a sorozat eddigi adásaiban nem is hallottam ennyire egyezően-lehúzó kritikát...
Lakatos Krisztán & Zséda, az az igazság, hgy szerintem Zsédáé volt ez a stílus, nagyon érezte, míg Krisztián próbálkozott.. Több is lehetett volna Bennük...
Tóth Lüszi & Caramel húúú, nagyon tetszett a dal, amit a Caramel írt, s megint éreztem azt, amit a Szállok a dallal-nál... Tetszett, az elejét kicsit hiányoltam, de kibontakoztak..Ja, fura volt a magas hang, de alapvetően tetszett:)Fridinek adok igazat, amikor kiengedi a hangját, és nem ordibál, akkor az igazi énekesnő. Caramella, Camamber...Tilla nagyon cuki:)
Bencsik Tamara & Király Viktor: Féltelek... uhhhh ezt a számot imádom...nekem tetszett, visszafogottak, kedvesek, aranyosak, és végül kiengedték a hagjukat:)Biztos, hogy még überebbek mindaketten, sokkal nyitottabbak szoktak lenni...és meg is védték egymást, CUKISZERELEM..édesek:)
Fekete Dávid & Szinetár Dóra igazán FANTASZTIKUS, DE KOMOLYAN NAGYON, DE TÉNYLEG!!! Értezték a műfajt, a dalt, egymást, mindent, no comment..
Hien & Gáspár Laci remeket énekeltek, és örültem, hogy Laci nem fogta vissza magát, így Hien is kiengedte a hangját. Egyetértek a zsűrivel, azért egyedül nagyobb sjow-t ad, jobban feloldódik, ahogy Fridi is mondta..:) De rendben volt.
Fekete Dávid & Lakatos Kirsztián, no mivan, ha összeeresztjük a két jóbarátot??? Ez: AZTAMINDENIT AZTAMINDENIT AZTAMINDENIT!!! EZ ANNYIRA NAGYON, HOGY MINDENT ÉS MINDENKIT !!! ÍGY KELL CSINÁLNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálam a favoritok: Vik, Dávid, Krisztián, Tamara...:)

Nincsenek megjegyzések: