2008. november 21., péntek

ezért nem énekelt Krisztián szerdán... elvileg...

Megbüntették a megasztáros Krisztiánt

2008.11.21. 06:15
Megbüntette a TV2 Lakatos Krisztiánt, a Megasztár 4 énekesét. A versenyzők ugyanis egyre kezelhetetlenebbek, nem tanulják meg a dalszövegeket sem. Elsőként a swingénekes bűnhődött: nem léphetett fel a társaival a megasztárklubban.



Egyre fegyelmezetlenebbek a Megasztár 4 versenyzői – panaszkodnak a tehetségkutató műsor készítői. A lazáskodás odáig fajult, hogy a csatorna büntetni kényszerült a legkezelhetetlenebb énekest.


– Rendszeresen késnek a programokról – árulta el a produkció egyik munkatársa. – Nem érnek oda az énekórákra, táncórákra, pedig busz várja őket. Ezen kívül állandóan szidják a produkció munkatársait, akik rengeteget dolgoznak azért, hogy az énekesek semmiben se szenvedjenek hiányt. Nem ízlik nekik az ötcsillagos szállodában felszolgált étel, nem tetszik a ruhájuk, a frizurájuk. Ráadásul a dalszövegeket sem hajlandóak megtanulni rendesen. Ezért a napokban összehívtuk őket egy fejmosásra, és ultimátumot kaptak az énekesek: aki szerda délig nem tanulja meg a szövegét, az nem léphet fel a klubkoncerten – magyarázta informátorunk.
Lakatos Krisztián volt az egyetlen, aki a történtek után sem magolta be a strófákat.
– Rengeteg a tanulnivaló, képtelen voltam rendesen felkészülni – kezdte Krisztián. – Én hívtam fel a főszerkesztőt, hogy ezt közöljem vele. Ezért nem léptem fel szerdán a Dokk Caféban – mondta Krisztián, akire egyébként is rájár a rúd: a legutóbbi döntőn a zsűri is elpártolt tőle. Mester Tamás kereken kimondta: szerinte nem Krisztiánnak kellene megnyernie a versenyt. Legmegdöbbentőbb az volt, hogy Eszenyi is Mester pártjára állt.
Krisztián szülei aggódva figyelik fiukat a távolból.
– Nagyon féltjük a gyereket, mert mostanában rosszul alakulnak a dolgai – kezdte Krisztián apukája, Zoltán. – De biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz azért, hogy a maximumot nyújtsa a színpadon.

Nincsenek megjegyzések: