2008. november 4., kedd

Kezdődnek az állatságok...

A cikk a ma. hu-ról való... Lüszi Anyukája válaszolt, és tovább gyűrűzik a dolog, eddig ezt a cikket találtam a legnormálisabbnak...

Mi történt a kis megasztárral?
Tóth Lüszinek nincs saját szava?

Furcsa hírek jönnek a kis megasztárról - Míg korábban Tóth Lüszi még az anyjának feltett kérdésekre is maga válaszolt, most úgy tűnik, elvesztette a hangját. Mintha nem mondaná ki saját véleményét sem...
2008.11.04 07:35, ma.hu


Kérdezzétek anyát, ő jobban tudja, mint én - nagyjából mindenre így válaszolt Tóth Lüszi mostanában, ha újságírók kérdezték. Kedvenc filmjéről, leghőbb kívánságáról is édesanyjának kellett beszámolnia.

Egyik bulvárlap a minap megpendítette, hogy a megasztárok egyre nehezebben viselik a mama jelenlétét, aki lánya miatt velük együtt lakik a gödi luxushotelben - Ezek után Lüszi anyukája kiabálva kérdezte, ki mondott róla ilyet... A legutóbb kiesett Sonia szerint Lüszinek még várnia kellett volna a szerepléssel - adta hírül a Napi Ász.

Úgy tűnik, nem mentes az indulatoktól a mostani Megasztár sem...

Míg a tizenhat éves Szecsődi Karcsinak a másfél éve autóbalesetben elveszített édesanyja emléke fáj - olyannyira, hogy a fiúra pár hete hirtelen rátört a pánikroham -, Tóth Lüszi mamájának jelenlétét a jelek szerint a versenyzők nemigen tolerálják....

A tizenhárom éves, egyébként remek hanggal megáldott kislányt már a megmérettetés kezdetekor érték kritikák; sokan kifogásolták, amiért ennyire fiatalon szerepel, s persze ezen a téren inkább az édesanyját szólták meg.

Lüszi eddig mindig jól teljesített, és folytathatta a versenyt. Még az igen nehéz Whitney Houston-számot is könnyedén elénekelt.

A zsűri csupán azt kifogásolta, hogy a kislányból dívát akarnak csinálni, és nem illik hozzá a túl felnőttes viselet, amelyben előadta produkcióját.

Míg azonban Lüszit nem annyira, az édesanyját igencsak megviselik az őket ért vádak - A mamáról a minap az is megjelent, hogy az összeomlás szélén áll.

Nem bírja már, hogy bizalmasan közölt mondatai és olykor alaptalan állítások is olvashatók róluk a sajtóban...

1 megjegyzés:

Lily írta...

Jajistenem....lüszike egy borzalom, úgylátszik volt kitől örökölni...