2009. január 24., szombat

Turné

A storyonline cikkje, köszönöm a linket!!!:)

Mi vár a megasztárosokra?



Az egyik napilap híre szerint a gazdasági válság miatt az idén elmarad a szokásos nyári Megasztár-turné. A tehetségkutatói énekesei azonban semmit sem tudnak erről, és a TV2 szóvivője sem állít ilyet. De mi is az igazság?


Egy megjelent cikk szerint Fekete Dávid, a Megasztár második helyezettje azt állította, hogy nem lesz idén turné, valamint arról is beszélt, hogy elégedetlen a karrierjével. A musicalénekes fiú felháborodottan mesélte el a StoryOnline-nak, hogy ő semmi ilyenről nem beszélt, már csak azért sem, mert két nagy lemezkiadó is érdeklődik iránta.
"Igaz, hogy kérdezték, lesz-e turné, amire én azt válaszoltam, hogy nem tudom. Konkrétan még nem volt szó a nyárról, így nem is tudhatom, pontosan hogy lesz" - mondta Dávid.

Megkerestük Szecsődi Károlyt is, aki hetekkel ezelőtt már arról beszélt, hogy mennyire várja a nyári fellépéseket, hiszen egyrészt sok helyen megfordulnak majd, másrészt jó bulinak ígérkezik.
"Nem hallottam arról, hogy elmaradna a turné" - csodálkozott Karcsi, aki elmondta, hogy akárhogy is alakul a nyár, rengeteg fellépésük lesz.

A StoryOnline felkereste az illetékest, Magyar Ritát, a TV2 szóvivőjét, aki elmondta, hogy konkrétan nem volt szó arról, hogy nem lesz turné.
"Január 21-én még természetes, hogy nincs pontos terv arra nézve, hogyan zajlik nyáron a fiatal énekesek fellépése. Lehet, hogy együtt, lehet, hogy külön-külön, vagy kettesével-hármasával lépnek fel. A megasztárosok jelenleg a magyar könnyű zenei piac legfoglalkoztatottabb szereplői" - szögezte le a szóvivő.

Nincsenek megjegyzések: