2009. január 17., szombat

Balogh Imi Clubtali

Eljött a várva várt pillanat! Az igazság sorai most, csak ITT, csak Nektek, Itt, a körlevélben:

Születésnapi Balogh Imi Clubtali!!! Találkozz a Club tagjaival és ünnepeld velünk Imi szülinapját! Ő velünk lesz!!! Te??? Ott a helyed!!!
Időpont: 2009.01.24. szombat, délután 14h-17h
Helyszín: Eckermann Kávézó
IX. ker. Ráday u. 58, Budapest
Megközelítés: BKV-val : 3as (kék) metró Kálvint téri megállójától pár perc séta, vagy a 4.6-os villamos Boráros téri megállójától szintén pár kb. két utca.
Segítségképp:
http://maps.google.com Itt írjátok be a keresőbe: Ráday utca 58 hu budapest, kiadja a pontos helyet
Az egész kávézó a miénk erre az időtartamra, úgyhogy arra kérnék Mindenkit, hogy azért valami minimális fogyasztást (egy kóla,vagy vmi) tegyen, mert csak nekünk foglaltatták leaz egész kávézót, mindenféle belépő nélkül…Egyébként megnéztem, nem drága hely..:)
Légyszi, légyszi, aki még nem jelentkezett e-mailben, az írjon a baloghimiclub@gmail.com címre! Azért fontos, hogy lássam kb. a létszámot… Nincs semmilyen megkötés, mindenki jöjjön bátran!!! Minél többen vagyunk, annál emlékezetesebbé tudjuk tenni Imi szülinapját és az Első Hivatalos Balogh Imi ClubTalálkozót is!!! Ugyanezen a címre írhattok kérdéssel, óhajjal, sóhajjal, bármivel kapcsolatban
Reklám: http://baloghimi.gportal.hu Egy oldal, ami ki másról is szólna..:) Nézzétek meg, szemezgessetek a cikkek között vagy szóljatok hozzá a dolgokhoz, esetleg éljétek át újra a koncerteket a rengeteg kép segítségével! Továbbra is várok Imiről, mindenféle cikket, képet , közös képeket is kérek, lenne ilyen Galéria, hogy Imi és Ti, meg mindenfélét, verset, rajzot, akármit, amit felrakhatok
Aki még nem volna tagja iwiwen a Balogh Imi Clubnak:
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2151173


Már csak egy hét a nagy eseményig!!! Én már nagyon várom! Add tovább, hogy minél többen legyünk!
Ne feledjétek, Imi szülinapja lesz, úgyhogy Mindenki írja be a naptárba! Sőt, MEGLEPI is lesz! 
!!!!!!!!!!!!JANUÁR 24, BALOGH IMI CLUBTALI & SZÜLINAPI PARTY!!!!!!!!!!!!

1 megjegyzés:

Lily írta...

Felírtam a naptárba!! Már én is nagyon várom!!!!