2009. január 26., hétfő

A Megasztáros rajongókat kapott a szülinapjára!



A Megasztár 4 döntőse rendkívüli módon ünnepelte meg szülinapját. Rajongói ugyanis egy meglepetés bulival kedveskedtek neki.


Az egyik népszerű közösségi portálon létrehozott klubban már napok óta visszaszámlálás volt, hogy minél hamarabb eljöjjön a szombat, a nagy esemény napja. Izgatottan készült mindenki a nem mindennapi dologra, hiszen Balogh Iminek szülinapja volt a héten, e mellett pedig végre találkozhatott a sok rajongó is egymással, végre nem csak a monitoron keresztül �láthatták� egymást.

Az első meglepetés már a lefoglalt kávézóba való belépésekor meghatotta Imit, közös Boldog Szülinapot énekkel fogadták kedvencüket a rajongók, ismerősök, barátok. A java pedig csak ezután következett: rengeteg ajándék, torta, tűzijáték; sok-sok ölelést és még több jókívánságot is bezsebelhetett.

Persze Spider - ahogy becézték a műsor alatt- sem maradt tétlen. Végig az emberek között ült, beszélgetett, és ő is szolgált némi meglepetéssel, több dalból is énekelt részleteket mindenféle kíséret nélkül.

Természetesen a közös fotók és az aláírások sem maradtak el, sőt még egy-két puszi is jutott mindenkinek.

Mindenki remekül érezte magát és az idő gyorsan elrepült. Imi pedig többször is megköszönte azoknak, akik ott voltak, hogy eljöttek és vele ünnepeltek, bearanyozták a napját. A búcsú pedig biztosan nem szól hosszú időre, elárulta, lemeze készülőben, hamarosan hallunk felől.

Máté Brigitta

Ezt meg én írtam és a www.eztnezd.hu oldalon van fent:)

Nincsenek megjegyzések: