2009. január 5., hétfő

Hírek

Jelentkezzetek a klubtalikra!!!

Balogh Imis tali: baloghimiclub@gmail.com

Szecsődi Karcsis tali: dana92@freemail.hu


Mai Napi Ászban:

Eszenyi Enikő tovább futtatja a megasztárokat - legalábbis ezt ígérte
2009. január 05. 06:35 | Forrás: STOP/Napi Ász

A negyedik Megasztár első tizenötjéből Pataki Szilvi, és a tízes döntőbe is bekerült Balogh Imre is ígéretet kapott Eszenyi Enikőtől arra, hogy a Vígszínház új igazgatójaként egyengeti majd színészi pályafutásukat. A kérdés csupán az: Eszenyi be is tartja év végi ígéreteit?


Eszenyi Enikő, aki decemberben a Vígszínház új igazgatója lett, a Megasztár adásai közben két versenyzőnek is ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy segíti színészi pályafutásuk alakulását.

"Konkrét dolgot egyelőre nem tudok, csak azt, hogy a következő évadban számít rám., és az egyetemi felkészülésemben is segíteni fog, hiszen a színművészetire szeretnék járni" - mesélte Pataki Szilvi a Napi Ásznak.

Ám nem az énekeslány az egyetlen, akinek a Vígszínház újdonsült vezetője segíti karrierjét. A finálé előtti héten tartott Megavacsorán a zsűritagok is részt vettek, és mint az a kisfilmből is kiderült, Eszenyi itt Balogh Iminek tett hasonló ajánlatot.

"Egy cseh írónő írt egy darabot, és Eszenyi Enikő szerint az egyik karakternek pont megfelelő szereplő lennék. Szeptemberben tűzik műsorra az előadást, a próbák pedig márciusban kezdődnek" - mesélte Imre, majd hozzátette: "Azt mondta, majd felhív, csak lesz belőle valami. Bennem nincs kérdés ezzel kapcsolatban."

További hírek:
Karcsi és Hien szakítottak, bár barátságuk erősebb, mint valaha. További részletek a mai Blikkben.

Viktor pedig a mai Mokkában nyilatkozott mindeféléről, a tv2 honlapján megtekinthető a videó.

Fekete Dávidról a Storyban olvashatunk:

Nem sok híja volt, hogy szakított a Megasztár ideje alatt Fekete Dávid és kedvese, Laura. A fiatalok azonban mindent megbeszéltek, s dúl közöttük a szerelem.



A tehetségkutató verseny második helyezettje elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben van közöttük. "Sok levelet kapok, főleg az ismerőskereső oldalakon keresnek meg, és írnak nekem. Érthető, hogy Laura féltékenykedett, sőt, volt, hogy úgy gondolta, jobb, ha véget vetünk a kapcsolatunknak. Ám hál' istennek mára meggyőződött róla, hogy semmi oka a bizalmatlanságra, hiszen éppen úgy, ha nem jobban szeretem, mint a Megasztár előtt" - mesélte Dávid.

Az énekes fiú azt is lemondta, hogy sajnos karácsonykor sem tudott sok időt a kedvesével tölteni, hiszen mindkettőjük igyekezett a családjára is időt szakítani.


Ugyanitt Sonia mesél családalapítási gondolatairól...

:)

Nincsenek megjegyzések: