2009. január 26., hétfő

Király Viktor besokallt

A blikk.hu cikkje:

BUDAPEST — Meg kellett változtatnia a telefonszámát Király Viktornak (24), mert a rajongók már aludni sem hagyták. A Megasztár 4. nyertesének hívószámát többek között régi ismerősök adták ki, akik szórakozóhelyeken a lányoknak vagánykodtak azzal, hogy ők ismerik a sármos hírességet
– Nem voltam mérges, de azért kicsit zavart, hogy futó ismerősöknek köszönhettem, hogy még aludni sem tudtam. Nem a barátaim voltak, hanem olyan ismerősök, akik esetleg korábbról valamiért tudták a számom. Egy idő után azonban kicsit kellemetlen lett, hiszen nem tudok mindenkivel beszélgetni. És mivel mi egy, az éjszakában sokat mozgó család vagyunk, ezért éjjel-nappal be van kapcsolva a telefonom, hiszen bármikor bá mi történhet. De mostanában többször előfordult, hogy rajongók hívtak éjjel, és beszélgetni szerettek volna. Persze szívesen beszélgetek, de mostanában egyre kevesebb időm van – szabadkozott Viktor.

Az egyik kislány rajongója például szinte „kihallgatta” Viktort a telefonban.

– Aranyos volt, szinte mindenre rákérdezett a kedvenc színemtől kezdve a kedvelt ételeimet át mindent tudni akart. Komolyan mondom, zseniális riporter lenne belőle – nevetett a megaénekes, aki azt is elárulta, aki nem tudta elérni őt, az trükközni kezdett.

– Volt, aki először kijelzett számról hívott, de nem vettem fel, majd nem sokkal később megpróbálta magántelefonszámról is – mesélte a fiatalember, aki azt is elárulta, egy ideig a neten is fent volt a szám, mert egy hirdetés után elfelejtette levenni, így onnan is sokan megtudhatták. Még ugyan él a régi telefonszám, de Viktor nemrég egy SMS-ben tudatta a barátaival és szakmai kapcsolataival, hogy egy új telefonszámon várja a hívásokat.

Úgy tudjuk, Király Viktor telefonszáma igencsak kelendő a tinilányok körében, a megaénekesnek hatalmas női rajongótábora van. Így az is előfordulhat, hogy egyesek pénzt látnak ebben, és árulni kezdik majd az áhított számot.

Bajkó Panka

Nincsenek megjegyzések: