2009. január 20., kedd

Elmaradhat a megaturné?

A borsonline egyik vezető cikke Dávidról szól. Utólag is gratulálunk Neki és Anyukájának a remek teljesítményhez a Hal a tortánban!:)




Fekete Dávid elégedetlen karrierjével

2009.01.20. 06:45
Csalódottnak tûnt Fekete Dávid ajándék autója átvételekor. A Megasztár 4 döntôse nem az új járgánnyal volt elégedetlen, hanem a tehetségkutató után adódó lehetôségeivel. Úgy érzi, karrierje nehezebben indul a vártnál: elmarad a megaturné és lemezét is magának kell finanszíroznia. A TV2 szerint errôl szó sincs, Dávidék kivételes esélyt kaptak a Megasztár 4-tôl.

Fekete Dávid tegnap átvette új autóját, amelyet Friderikusz Sándor vásárolt neki. Talán Sándor még nem tudta, amikor a nagylelkű ajánlatot tette:
ezzel segíti hozzá Dávidot, hogy kiadhassa saját lemezét.

– Anyu korábban vett nekem egy öregebb járgányt, hogy azzal járjak koncertekre, de most, hogy megkaptam az új csodaautót, megbeszéltem vele, hogy a régit eladom, és abból fedezem a lemezem kiadásának egy részét
– mondta Dávid, aki rendkívül hálás Sándornak az ajándékért.

– Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen fiatalon autóm lesz.
Fel sem tudom fogni! Friderikusz sajnos nem tudott eljönni az átadóra, de előző este felhívott, és a lelkemre kötötte, hogy mindenképp biztosítsam.
A kedvesem, Laura is elájult az autótól, egyszerűen gyönyörű.
A Megasztár 4 döntőseinek karrierje rosszabb eséllyel indul, mint elődeiké – véli Fekete Dávid. Az egyre ridegebb gazdasági környezet már a döntőn is éreztette hatását:
Király Viktor és ellenfele nem a tízezer férőhelyes sportcsarnok gigantikus színpadán mérte össze tudását, hanem a TV2 stúdiójában, meglehetősen családias hangulatban.
Fekete Dávid, a Megasztár második helyezettje szomorúan tudatta lapunkkal, hogy idén elmarad a szokásos közös turné is, holott nagyon várták a bulikat.


– Egy-két embernek van fellépése, de együtt, mind a tízen nem koncertezünk. Úgy tudom, ez a gazdasági válsággal van összefüggésben
– mondta Dávid, aki már készíti saját lemezét, ám az még kérdéses, hogy talál-e kiadót. Magyar Rita, a TV2 szóvivője lapunknak elmondta: az énekeseknek koránt sincs okuk panaszra, a műsor óta a legfoglalkoztatottabb magyar popzenészek közé tartoznak, és a kiadók is versengenek értük, így Dávidért is, ezért érthetetlen, miért panaszkodik a Megasztár 4 második helyezettje.

– A TV2 folyamatosan szervezi a fellépéseket az énekeseknek. Természetesen az első négy-öt helyezettre van a legnagyobb igény, de a többieknek is van fellépésük. Hogy lesz-e nyári turné, az egyelőre valóban kérdéses
– mondta Magyar Rita.

Bata Kata


Egyéb hírek:
Viktor sokat fogyott a mega alatt, főleg a sok edzésnek köszönhetően, tudhatjuk meg a storyonline-ról. Tamara pedig a Blikkben van párjával, Ádámmal:)Sok boldogságot:)

Imi
tali és szülinapozás szombaton délután 14h-tól az Eckermann Kávézóban(Ráday u.)Gyertek minél többen!!!:)

Nincsenek megjegyzések: