2009. május 8., péntek

Visszatérés

Nah, ha minden igaz, megszűnt a sajtókorlát, szóval cikkecskék..:)

tegnapi stop.hu:

Fekete Dávid a több ezer kilométer ellenére is élvezi!

Fekete Dávid
Fotó: STOP/Szokolay László

Fekete Dávid élete az utóbbi időszakban igencsak felgyorsult, ám az énekes ezt egyáltalán nem bánja, sőt! Élvezi a munkát és hamarosan egy újdonsággal is előrukkol!

Fekete Dávid jelenlegi életszakasza egyáltalán nem mondható unalmasnak, hiszen az ifjú énekesnek bőven akad felkérése. Dávid több ezer kilométereket utazik havonta, de nem sajnálja a fáradtságot, hiszen rengeteg területen kipróbálhatta magát az utóbbi időszakban is, s végre egyik nagy álma is teljesülhet: hamarosan megjelenik a várva várt lemez, melynek címe: "Kell, hogy itt legyél"!

"Nagyon sokat dolgoztunk a barátaimmal a lemezemen egészen idáig, hiszen két hét múlva már meg is jelenik. De az elmúlt időszakban szerepelhettem a Thália Színházban - ahova Eszenyi Enikő hívott meg -, húsvétkor pedig volt lehetőségem kipróbálni magam egy film konferálásában. Mostanra már egy televíziós műsor hangja vagyok. Nagyon örülök ezeknek a lehetőségeknek, s sorra kapom a felkéréseket a fellépésekre is" - mesélte a STOPnak Fekete Dávid, aki nem kevés energiát, időt fordított albumának elkészítésére is.

"Ebben a hónapban is rengeteg fellépésem volt szerencsére, nagyon boldog vagyok és bízom abban, hogy a lemezzel is elégedettek lesznek a rajongók. A korongon hét saját és hat musical feldolgozás található: a hét saját dal popos, musicales hatású, tehát abszolút olyan stílusú lesz, mint amilyen én vagyok" - árulta el a STOPnak az énekes, aki családját sem hanyagolja el, igaz, nem egyszerű a munkát összehangolnia a magánélettel.

Nincsenek megjegyzések: