2009. május 12., kedd

Tóth Lüszit beszippantja az agrárium

2009.05.13. 07:35
Állattenyésztéssel és földműveléssel akar foglalkozni Tóth Lüszi. Az egykori megasztár karrierje az utóbbi időben egyre döcögősebben halad, s úgy döntött, egy időre feladja a muzsikuséletről szőtt ábrándjait.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy lemond előadóművészi álmairól Tóth Lüszi. Bár a kaposvári kislány a Megasztár 4 után hatalmas tervekkel vágott neki a jövőnek, hamar kiderült, hogy korántsem lesz olyan könnyű számára az érvényesülés, mint azt a tehetségkutató idején sejteni lehetett. Előbb az okozott megoldhatatlan problémát, hogy az általános iskolás kislány egykori versenyzőtársaival együtt eleget tegyen a tanítási napokra eső koncertmeghívásoknak, majd azzal kellett szembesülnie, hogy ez idáig nem akadt olyan lemezkiadó, amely szívesen kiadta volna bemutatkozó szólólemezét.
Nem csoda, hogy az éppen pályaválasztás előtt álló énekesnő csalódottságában úgy döntött, olyan szakmát választ, mely igen távol áll a színpadok csillogó világától. Édesanyja, Edit asszony, mint mindig, ezúttal is elfogadta a tehetséges csemetéje döntését.
– Sokáig valóban úgy volt, hogy zeneművészeti szakközépiskolában fog továbbtanulni. Kaposvárott azonban sajnos nincs ilyen képzés, Lüszi pedig nem akar elmenni a városból. Azt hiszem, érthető a döntése, hiszen itt vannak a barátai, ide köti minden – magyarázta a zongoratanárként dolgozó édesanya, aki cseppet sem tűnt elkeseredettnek, amiért gyermeke nem lép a nyomdokaiba, és a buktatókkal teli zenészélet helyett sokkal nyugalmasabb pályát választ.
– Mindig is érdekelte a természet és az állatok. Köztudott róla, hogy imád lovagolni. Elképzelhető, hogy nyolcadik után a helyi mezőgazdasági szakközépiskolában fogja folytatni, majd ha végez, agrármérnöknek fog tanulni.

Koltay
Blikk.hu cikkje

Nincsenek megjegyzések: