2009. május 26., kedd

Nkuya Sonia rettegett a rózsaszíntől

Kevesen tudják Nkuya Sonia-ról, hogy gyakran maga tervezi a ruháit. A Megasztár 4 egykori versenyzője megálmodja öltözékét, amelyet nagynénje azonnal meg is varr neki.
Az énekesnő kedvenc színe a fekete, de nyáron a rikító színeket sem veti meg, ezért a pink, a kék és a sárga sem maradhat ki ruhatárából.
– Nyáron alig hordok nadrágot. Inkább a lenge ruhákat választom, amelyek könnyen felkaphatóak – kezdte Sonia. – Mindig megpróbálok olyan egyedi darabot beszerezni, melyek máson biztosan nem láthatóak. Nem szeretem a tömegholmikat, ezért is tervezem néha magam a ruháimat. A kiegészítők is nagyon fontosak, minden ruhámhoz felveszek egy hozzá illő fülbevalót vagy nyakláncot.
– Ha koncertre megyek akkor húzok csak nadrágot. Ilyenkor a fekete szerkók a menőek nálam. Ha kicsit elitebb helyre vagyok hivatalos, akkor biztosan ezt a ruhát választom. A hosszú fazon egyébként is nagyon tetszik.
A rózsaszín nagyon jól áll Sonia-nak, még dögösebbé teszi őt, régen mégis óvakodott attól, hogy rózsaszín ruhát vegyen fel.
– Régebben rettegtem ettől a színtől, de most már szívesen veszem fel ezt a színt – mondta Sonia. Sonia ritkán sportol, mégis sokszor látni laza szerelésben. – Kirándulni imádok, legutóbb Csillebércen jártam ebben a ruhában.

borsonline.hu

Nincsenek megjegyzések: