2010. július 6., kedd

Újra...

Nahátakkor.. hosszú idő után újra itt. Jó sokat gondolkoztam rajta, hogy írjak-e, de végül is, miért ne? Legfeljebb nem olvas senki. Vagy mégis..:)

Szóval igyekszem egy-két friss infót szolgáltatni a hazai csillagokról, itt persze elsősorban azokra gondolok, akikről korábban is szólt a blog, vagyis a megásokról. Ha nem tennék ki linket (nemnagyon tudok), akkor majd odaírom honnan van az idézet, kell a pontosság.

Ja, hogy mi is ragadott meg a mai napban, hogy egyből kalviatúrát ragadtam?

Az első és legfontosabb:

Király Viktor és az Ő szüzessége. Kész, végem volt, ahogy olvastam. Miközben a világ (itt most elsősorban kis hazánkra gondolok) azon szenved, hogy minél hamarabb túlélje a közelmúltban ért természeti katasztrófát, itt ez a fontos. Remek. Ismét bemutatkoztunk. Nyilvánvaló ugyanakkor, hogy történjen bármi, kell a népnek a bulvár, kellenek a hírek. Hát hajrá.
No, a lényeg, hogy Viktor most kerüli a kalandokat, egyelőre szeretne független maradni, de az igazi elől nem zárkózik el.. Mint egy normális ember.
(Lehet, hogy csak én gondolom helyesnek ezt; egy kapcsolat után kicsit pihenni, nyugodni kell, aztán majdcsak alakul valahogy...:))

(Forrás: stop.hu/bulvar)

Másnál a vártnál hamarabb (vagy pont időben?) történnek az események. Például Puskás Pwti, aki lassan elveszti hölgy rajongóit, öccse miatt. Dani ugyanis hasonlít rá, nemcsak kinézetben, hanem Ő is a zenei pályára lép, báér DJ-ként.
Bár Petit ismerve, annyira nem féltem..:)Danit pedig nem tudom elképzelnia színpadon, ahogy nagy lendülettel egy trióban énekel a Párizsi Notre Dame c. musicalből.

(Forrás: blikk.hu/sztarvilag)

No, ez van mára. Biztosan van még sok-sok nagyon-nagyon izgalmas infó, ami hírértékre tarthat számon, de itt van egy, amihez szívből gratulálok, és talán más is csatlakozik hozzám:

Szóval mialatt mi ezeket olvassuk, kis hazánk valószínúleg nyugati szegletében egy pár kimondta egymásnak az örök hűséget, méghozzá Fekete Dávid és párja, Cserepes Laura. Szívből gratulálunk Nekik, és sok sikert az elkövetkezendőkben!!!
Ezt az egyik netes ismerkedős oldalon olvastam, szerencsére nem volt újságokban. Így csak ŐK ünnepeltek, azokkal, akikkel szerettek volna...:)

Most ennyi. Nembiztos, hogy mindennap jövök, de igyekszem gyakran.

Hírekkel teli napot kívánok Mindenkinek!

:)

Nincsenek megjegyzések: