2008. december 18., csütörtök

Viktor? Király!

Fantasztikus hang, kedves, mélybarna szemek, aranyos akcentus... Nekünk a Megasztár 4-ből Király Viktor a befutó.


Először az American Idolba, az amerikai tehetségkutatóba jelentkezett. Azt gondolta, ha beválogatják, a műsor idejére kiköltözik nővéréhez, Lindához. Ám a tervezgetésben csak a regisztrálásig jutott, a meghallgatásokra már nem ment el. Megtudta, hogy lesz Megasztár 4, így itthon próbált szerencsét. Amikor az interjú készült, még nem tudhattuk, megérte-e neki, ő lett-e az év hangja.

Egyszerűbb egy kisebb országban befutni?
Nem, dehogy, hidd el, itt ugyanolyan nehéz! Sőt még nehezebb is, mert itthon több dologra emlékeznek az emberek, és a média is jobban szemmel tart minket. Ráadásul azért sem könnyű, mert a soul funk stílust, amit én képviselek, kevesen ismerik.

Vagyis kevesen ismerték, mígnem megjelentél te a színen. Van olyan terved, amiben segít a Megasztár?
A testvéremmel, Benjaminnal van egy zenekarunk, a Face to Face. Remélem, a műsor után arra is fel tudjuk majd hívni a figyelmet. Már beszéltünk ugyanis arról, hogy egyedül énekeljek-e vagy maradjak csapatban. A zenekarra szavaztam. Legfeljebb dupla lemezt készítünk: egyet együtt, egyet szólóban.

Azt mondják, az ikertestvérek mindig különleges kapcsolatban vannak egymással. Ez rátok is igaz?
Közel állunk egymáshoz, de teljesen külön életet élünk, és más az érdeklődési körünk is. Ő például gimnázium után az IBS-t (Nemzetközi Üzleti Főiskola – a szerk.) végezte el, én pedig Goór Nagy Mária színiiskoláját. Más az ízlésünk is.

Például a lányoknál? Neked milyen csajok jönnek be?
Tudod, sokan mondják, hogy nem számít a külső, de én ezzel nem értek egyet. Számomra fontos, hogy egy lánynak szép legyen az arca, és öltözködjön visszafogottan. Ha valaki nagyon kihívó, az nálam nem jön be! A tesóm meg épp az ellenkezője, ő leginkább a szexi dívákat szereti! (nevet)

Egyébként feleslegesen faggatózom, hiszen úgy tudom, hogy már régóta komoly kapcsolatban élsz valakivel...
Igen, hat éve van barátnőm: Szilvi.

Ő hogy viseli a felhajtást, ami most körülvesz téged?
Jól bírja, bár egyszer-kétszer már féltékenykedett egy kicsit.

A cikk az e heti MAximában van, ott többminde van!!!

1 megjegyzés:

Lily írta...

Go Vik, Go!!!!