2008. december 24., szerda

Boldog Karácsonyt!!!

Budapesten szakad a hó, úgyhogy fehér a karácsony!!!! DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!

Most néztük meg a karáxsonyi megaműsort, annyira édesek voltak! Hihetetlen volt, hogy ezt az adást közel 8 órán át vették...Nagyon nagy élmény volt a stúdióban lenni, érezni, részese lenni a dolgoknak! Mindezt a finálé előtt..:) Mindenkinek nagyon örültünk, persze a legnagyobb sikert a TRIÓ: vagyis VIKTOR IMI KARCSI aratta..:)
Egymás ajándékozását is jó volt nézni, Karcsi a legkedvesebb barátjától, Tamitól kapott ajándékot, Vik pedig egy közös dalt adott az általa vélt legnagyobb popsztrának, Iminek, húúúúúúúúúúúúú devááááááááááárom! Tényleg nagyon ott voltak! Sok cucc, meg smink, meg még ránk is volt idejük, aláírások, mindenféle..:) Meg Boldog Karácsonyoztak, pedig ott volt még a Studio...

Mondanom sem kell, féltünk, hogy rengetegen lesznek, úgyhogy őrültek módjára -Imi is mondta,h nem vagyunk 100ak..:)-odamentünk fél12re..:)Meglepően jó hangulatban telt el, Danáva eg Dorcival kiválóan éreztük magunkat. Először Király Linda és Ben érkezett meg, ök aranyosak voltak, odaköszöntek nekünk..:) És Mindenki kedves volt meg szokásosan édes. Imi, Vik, Karcsi meg Dávid folyamatosan odajöttek hozzánk beszélgetni, nagyon örültünk neki:)
A koncert fergeteges volt, bár a színpad kicsit magas volt, de végre láthattuk Őket igazi nagyszínpadon, élő zenekarral és bátran mondhatom, megállják a helyüket!!!
Sok sok sztárvendég volt, Rúzsa Magdi, Gáspár Laci, Tóth Gabi, Tóth Vera, Széles Iza nagyon jóóók voltak! és a KIRÁLYOK is felléptek! Látszott, hogy nagyon szeretik egymást..:)
kicsit elszomorított, hogy ez volt az utolsó koncert, de kibuliztuk utána is magunkat és nagyon várom a turnét!!!

Puszi Mindenkinek!

Hamarosan jelentkezem:)

:)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Remélem, a turné során azért fellépnek többször is például Budapesten. Szerintem el fogok menni egyre-kettőre. Vagy három-négyre. :D

-Brigi- írta...

Gyuri,ennek nagyon örülök,és mindenhol szívesen látunk!!!:)

Névtelen írta...

Így már tuti megyek. :)