2009. április 2., csütörtök

"Elkezdtünk beszélgetni, és összejöttünk"


Nkuya Sonia: Két éve szerelmes voltam, csak nem mondtam meg


Nemrég még együtt állt kamerák elé Nkuya Sonia és volt párja, aki ma már egyedül él. Sonia február végén szakított a nála 13 évvel idősebb kedvesével - az új szerelméről azonban nem sokat hallhattunk. Egészen mostanáig.
2009.04.01 13:45, Tabu tv


Nemrég még mindenhol együtt állt kamerák elé Nkuya Sonia és akkori kedvese, aki ma már egyedül él.

Sonia még február végén szakított a nála 13 évvel idősebb kedvesével, másnap pedig máris hírt adott arról, hogy új szerelme van.

Azóta azonban semmit sem hallhattunk a rejtélyes új férfiről, egészen mostanáig! Sonia, és új kedvese Attila exkluzív interjút adtak a Tabu Tv riporterének.

"Attilával iskolatársak voltunk, régen még osztálytársak is. Már másfél éve nem járok abba az iskolába, de elkezdtünk beszélgetni, és végül összejöttünk. Nem kellett elölről kezdünk az ismerkedést, kiskorunkban nagyon jóban voltunk. Egy ideig csipkelődtünk egymással, nem értettük, hogy miért, de kiderült, azért, mert valahol tudtuk hogy egyszer úgyis együtt leszünk" - beszél kapcsolatuk kezdetéről Nkuya Sonia a Tabu Tv-nek.

Sonia elmondta, már volt arra példa, hogy a média tönkretette egy fiúval való kapcsolatát, és ezért sem szereti, ha ezzel a dologgal kapcsolatban érdeklődnek.

Elmondása szerint tényleg nem jó, ha a média belenyúl a dolgokba, persze nem mintha szétválaszthatóak lennének bármilyen szinten is.

A Tabu Tv-vel azonban mégis kivételt tettek. Nkuya Sonia és új szerelme őszintén vallottak a kapcsolatukról, egy exkluzív videó formájában.

"Már két hónapja vagyunk együtt. A kapcsolatunk borzasztó harmonikus, szuper. Hasonló típusúak vagyunk, úgyhogy veszekszünk eleget, de hamar megoldjuk a kis dolgainkat" - meséli Sonia.

A fiatal lány új szerelme a Tabu Tv-nek elmondta, hogy közel 8 éve ismerik egymást, és nagyon jól megvannak együtt.

A Megasztár 4 énekesnője egy korábbi interjúban elmondta, hogy két éve szerelmes új kedvesébe, de mindeddig nem merte tudomására hozni érzéseit.

Néhány érdekesség azonban akad a kapcsolat körül: Sonia február végén szakított párjával, az általunk rögzített videó pedig március 31-én készült.

A fiatalok saját bevallásuk szerint már két hónapja járnak. Ez azt jelenti hogy Sonia megcsalta akkori barátját - ahogy a lány nevezte -, Macikát? Talán később majd ez is kiderül!

Nincsenek megjegyzések: