2009. április 16., csütörtök

Döbbenet: nem engedi koncertezni Király Viktort a TV2!

2009. április 16. 10:52 | Forrás: STOP/BLIKK
nyomtat | elküld


Hatalmasat csalódtak Király Viktor nyíregyházi rajongói, akik hiába várják kedvencük pénteki koncertjét a Bujtosi Sportcsarnokban. A Blikk értesülései szerint a koncertet a TV2 hiúsította meg, arra hivatkozva, hogy tőlük senki nem kérte ki az énekest.

A vidéki koncerten a Megasztár-győztes Tóth Verával és Caramellel lépett volna színpadra a negyedik tehetségkutató győztese, Király Viktor. A hetekkel ezelőtt leszervezett bulit a szervezők őrjöngése ellenére sem tartják meg, a hivatalos információk szerint ugyanis Viktornak ugyanabban az időpontban máshol van jelenése.

"Kellemetlenül érint mindenkit ez a botrány. Felháborító, hogy három nappal a buli előtt lemondják a koncertet! Már ötszáz jegyet eladtunk, és így, akaratunkon kívül, de mégis becsaptuk a rajongókat. Egyszerűen nem értjük, hogyan hozhatnak ilyen helyzetbe mindenkit!" - mondta egy neve elhallgatását kérő stábtag.

Király Viktor a napilapnak udvariasan elmondta: nem szeretne az üggyel kapcsolatban nyilatkozni. Magyar Rita, a TV2 szóvivője azonban elárulta: "Azért mondtuk le a nyíregyházi koncertet, mert Viktornak abban az időpontban máshol lesz fellépése. A Megasztár-győztesnek a TV2 az ügynöke, szerződésben állunk, fogalmunk sincs, hogy ezt a koncertet ki szervezte le."

STOP

Nincsenek megjegyzések: