2009. február 21., szombat

Fekete Dávid hétvégéje-Blikk.hu mai cikkje

Dávid (22) musicalekkel lopta be magát a Megasztár nézőinek szívébe
Győr — Folyamatos ingázással telnek az énekes napjai. Mivel az otthona Győrben van, munkája viszont leginkább a fővároshoz köti, mostanában kétlaki életet él, de mivel a szíve mindig hazahúzza, amikor csak teheti, otthon tölti a hétvégéit.

– Nagyon szeretem ezt a várost, hangulatos vidéki hely, ugyanakkor minden megvan itt is ugyanúgy, mint Budapesten – mesélte a Blikknek az énekes. – Egy színház vagy pláza miatt nem kell azonnal a fővárosba rohanni, no persze aki olyan szakmát választ, mint én, az nem teheti meg, hogy itt marad.

A gyakorláshoz viszont nem muszáj több száz kilométert utazni, Dávid ezt otthon, a saját szobájában is megteheti. Mivel nemrégiben egy vadiúj gitárt is kapott Mester Tamástól, mindene megvan a zenéléshez. Dávid ugyan egyelőre nem sokat ért a húrok pengetéséhez, de idővel majd belejön.

A zene mellett mi más lehetne még a szenvedélye, mint a sportolás, hiszen egy fárasztó nap után leginkább ez képes kikapcsolni az énekest.

Egyik kedvenc játéka a kosárlabda, amit – ha éppen nem akad ellenfele – egyedül is szívesen játszik, méghozzá leginkább egykori gimnáziuma tornatermében, ahol persze mindig akad pár ismerős.

A kosár után egy hatalmas fürdőzéssel hűti le magát, ahova leginkább barátai kísérik el. Győrnek gyönyörű termálfürdője van, ahol Dávid már törzsvendégnek számít. A Megasztárban elért sikerei után még állandó belépőt is kapott a tulajdonosoktól.

A rengeteg siker és elismerés ellenére a lelke mélyén még mindig gyerek az énekes, ez pedig abból látszik, hogy a csúszkálás közben érzi a legjobban magát. Miután pedig kiáztatták magukat barátaival, szívesen ülnek össze este valahol egy kis beszélgetésre. Ha pedig úgy alakul, egy jó kis flipperversenyre bármikor kaphatók a fiúk.

Somogyi Nóra

Nincsenek megjegyzések: